Tomatfestivalen 2019

Tomatfestivalen 2019

15.-18. august er vi igjen klar for Tomatfestivalen, med et tettpakket program for store og små. Jan Erik Larssen, kjent blant annet for TV-seriene Autofil og Broom, blir med som foredragsholder og konferansier. Mer informasjon og program finner en på www.tomatfestivalen.no. Ryfylke Næringshage har også i år ansvar for faglig påfyll og har gleden av å kunne invitere til Tomatkonferansen 2019. Med et bredt sammensatt og spennende fagmiljø som foredragsholdere setter vi søkelys på bærekraftig tomatproduksjon. 

Vi ønsker alle som er interesserte og har hjerte for norsk tomatproduksjon og veksthusnæringen generelt om å bli med på Tomatkonferansen 2019 for å få med seg siste nytt for bransjen.  Utfyllende informasjon og påmelding her.. Eller kjøp billett direkte hos Linticket.

 

Lukk meny